Wat is een uitvaartverzekering?

 

Vanaf uw geboorte zorgen wij als uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

 

Uitvaartkosten zijn in de afgelopen jaren zeer sterk gestegen – deze hoge rekening wordt doorgeschoven naar uw nabestaanden wanneer u overlijdt. De kosten van een gemiddelde uitvaart bedragen zo’n 7000 Euro. De afgelopen tien jaar zijn de kosten bij een uitvaart met 70% gestegen. Als deze forse stijging in de toekomst doorzet, lopen de kosten binnen 20 jaar al gauw op tot € 20.000 per uitvaart.

 

Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost

 

Wij als makelaar helpen u als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.

 

Maak een afspraak om eens te praten over een uitvaartverzekering

 

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Verkiest u muziek van Clouseau of Edith Piaf op uw uitvaart? Bij DELA kunt u gratis en zonder verplichtingen uw uitvaartwensen eenvoudig vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Op die manier hoeven uw nabestaanden geen moeilijke keuzes te maken bij de organisatie van uw uitvaart.

 

Leg gratis uw uitvaartwensen vast

Download
Artikel Libelle 03-2017
DELA - Infogids over verlies & rouwen -
Adobe Acrobat document 504.0 KB

Berekeningstool

 

Berekeningstool voor uw uitvaartverzekering. Uiteraard kan dit nog steeds via ons kantoor worden aangevraagd!

 


Algemene Voorwaarden

Download
Dela - Algemene Voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 62.5 KB

Indien u de Algemene Voorwaarden die u zoekt niet terugvindt kan u deze steeds bij ons opvragen

 


DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. – Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht - dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Offerte en premieberekening : www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: contact@dela.be of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

VERZEKERINGSMAKELAAR

 

 

Van Tieghem Insurance BV 

Liersesteenweg 121b - 2520 Emblem - Ranst

 

jonathan@vantiegheminsurance.be

0496/49.65.12

 


INFO

 

FSMA-nr: 0844.429.144 (Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA)

 0844.429.144 - RPR: Antwerpen

  

IBAN: BE28 7310 4983 3420      -      BIC: KREDBEBB